Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Ahoj lidi. Chci zde mluvit o výjimečných televizních pořadech a filmech, které vás osobně ovlivnily.
momenty, které vám pomohly dosáhnout nějakého úspěchu nebo vám naopak pomohly vyhnout se vážným problémům.
I po dvaceti letech jsem si vzpomněl zejména na děj seriálu The Wire, kde policisté dokázali odposlouchávat telefony pouličních drogových dealerů, což je nakonec přimělo přejít na pagery. Tehdy to na mě zapůsobilo tak, že jsme se s kamarádem rozhodli, že si pagery, jejichž používání nebylo snadné, pořídíme sami. Myslím, že se na nás lidé kolem dívali jako na idioty. Teď si uvědomuji, že používání pagerů v roce 2005 přitahovalo mnohem větší pozornost okolí, než kdybychom používali jen telefony na jedno použití. Ale tehdy jsme si mysleli, že jsme velmi chytří.
Dnes si lidé na pagery nepamatují a většina lidí o nich nikdy ani neslyšela. Shiiiiiit
Už je to dávno, ale pořád si pamatuju, jak policajti odposlouchávali negry,
a tyhle vědomosti mám pořád v hlavě.
a tyhle vědomosti mám pořád v hlavě.
Hodně na mě zapůsobil i příběh filmu Zjizvená tvář, kde se Tony Montana z neohroženého zločince stal šíleným nemocným parchantem a hlavním důvodem byl jeho vlastní produkt - kokain. Kokain z něj neudělal šílence, jen odhalil a zvýraznil jeho pravou povahu. Mnozí z nás mají v sobě něco, co by neměli pouštět ven, a je v našem nejlepším zájmu držet to na uzdě. Kokain Tonyho zničil a já si to budu navždy pamatovat: Neužívejte svůj produkt, to vás zničí zevnitř.
Dobrý dealer svůj matroš nikdy nepoužívá.
Vzpomínáte si na nějaké epizody, které vám daly podnět k vážnému zamyšlení?