Pomáhej Bože! Můj D-Meth je divný!!!

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Směsí D-methu a acetonu jsem propustil plynný chlorovodík a získal jsem lesklý prášek.
Ten se liší od práškového hydrochloridu. Je jako velmi jemný "led"!
Chci získat hydrochlorid meth, pak rozpustit hydrochlorid a rekrystalizovat, abych získal velké krystaly!
Ale nevím, co jsem udělal špatně?
Mohu nyní tento jemný led rozpustit ve vodě a rekrystalizovat?
Nebo ho musím rozpustit a přidat hydroxid sodný, abych získal FB olej, a pak to udělat znovu?
Bože, poraďte mi někdo, co mám dělat!!!

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Můžete ukázat fotografii produktu a prozradit způsob syntézy? Na fóru byly zveřejněny metody krystalizace v různých rozpouštědlech, včetně krystalizace ve vodě. Je však lepší nejprve získat prášek, aby bylo možné tento překrystalizovat.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Dobrý den, pane, chci se jen zeptat, zda lze "ICE" přímo rozpustit a rekrystalizovat pomocí rozpouštědla?
Nebo musím k extrakci oleje použít alkálii? Pak udělat plynný chlorovodík, abych získal hydrochlorid metamfetaminu, a pak ho vykrystalizovat do velkých krystalů?

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ahoj pánové, udělal jsem stejnou metodu dvakrát a dostal jsem různé výsledky!
Ten první vlevo je hydrochlorid, vím, že se dá rozpustit v určitém poměru rozpouštědla a překrystalizovat!
Druhý je stejnou metodou, je to spíš krystal!
Chci vědět, jestli se ten druhý dá rozpustit v rozpouštědle a pak odpařením rozpouštědla získat velké krystaly?

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
-

Attachments

• C6tjaoRqn3.png
    C6tjaoRqn3.png
    3.4 MB · Views: 35