ANO, ANO ...tento test dělám pokaždé, když ji nosím, příliš starý nemůže být důvodem, filtr má 3 použití..je nový, ale pachy někdy projdou, se všemi maskami, které jsem použil, poloviční nebo úplné masky.....
co se týče přiléhání k obličeji, no, test je v pořádku, a to mám trochu vousů...dnes jsem se snažil hodně ostříhat, a pořád to samé....
k tomu všemu, včera jsem zkusil "novou" amalgamaci, prostě místo toho, abych použil nastříhané čtverečky jsem udělal to, co dělá hodně lidí a zdá se, že jim to všem funguje, dát čtverečky do kuchyňského robota nebo mlýnku na kávu... někdy jsem si myslel, že tenhle způsob by vystavil hodně polorozemleté AL , a mohl by být nevhodný kvůli mnohem rychlejší reakci a ztrátě účinnosti a samozřejmě konečné výtěžnosti, ale..protože to dělá hodně lidí...zkusil jsem,,,, OMG ...ta věc udělala vražednou reakci...spálilo to AL (hustý, 30 mikronů) asi za 10 minut...zkusil jsem dát ledovou lázeň ..ale nic.... aspoň jsem neztratil MDP2P nebo METHYLAMINE...generuje to tunu H2 plynu.... ale mám strach o kontaminaci místa rtutí a AL..... OTÁZKA: mám se bát, nebo je všude jen H2 plyn a hotovo? AL fólie skončila jako spálený papír.....
Podle mého názoru amalgamace začala v... 2-3 minuty v řetězové reakci nemožné zvládnout, jako kdyby člověk použil AL prášek..... ill zpět na moje náměstí haha
@G.Patton váš názor bude také velmi ceněn (pokud jste mě pochopil hahaha)