Odhadovaná doba prodeje kilo po gramech?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Takže jen krátká otázka na názor, který se, jak vím, liší podle látky, sítě zákazníků atd.

Ale pokud někdo prodává mdma, jaký by byl časový odhad, aby se zbavil kilogramu? Zdá se mi, že je to chvilka, pokud nežijete v opravdu velkém městě.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Vaše otázka je dobrá.
Ale myslím, že kdo prodává v gramech, nebude nakupovat v kilogramech. Pravděpodobně bude nakupovat ve stovkách gramů.

Považujte obchod s drogami za stejný jako běžný obchod. Také se řídí hierarchií.
Pochopte to na příkladu.
V loňském roce bylo zabaveno 1500 tun kokainu, takže předpokládejme, že to je 10 % celkového obchodu, takže celkem se vyrobí a prodá 15 000 tun kokainu.
Celé toto množství je distribuováno koncovému zákazníkovi, který nekupuje více než 10-100 g.
Takže tuna => 100s kg => kgs => 100s gram => grams
Nyní se do této hierarchie vžijte. Vše závisí na vašich kontaktech a schopnosti podstupovat rizika. Skutečný obchod s drogami se odehrává offline. Pouliční prodejci (maloobchodníci v běžném podnikání), jejichž prodejní sazba a marže je vysoká, nejsou na darkwebu.
Co si myslíte o výrobci tun. Jsem si jistý, že je to jeden z bohatých lidí nějaké země. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Zabralo by mi to tolik času, kolik je potřeba na vyřízení telefonátu. pokud se ptáte na tuto otázku, musíte věnovat více času navazování kontaktů a méně času pózování.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Několik věcí, které je třeba pochopit ve hře o léky. První věc je, že abyste byli respektováni jako dealer, musíte být respektováni jako ďábel. Největší tahoun pod vámi je váš největší fiend a pokud jde o váhu, měli byste ji mít prodanou dřív, než se jí vůbec dotknete.

U sypkého MDMA to znamená, že ho budete muset buď uzavřít, nebo ho nechat slisovat do pilulek, abyste s ním mohli hýbat. Máte vybavení nebo síť dealerů, abyste to mohli přesunout pomocí několika telefonátů? Pořádáte akci, na které byste mohli produkt přemístit sami, a víte, jak se dostat přes ochranku? Příliš mnoho otázek, na které si musíte položit odpověď.

Mohl bych to přesunout a pak ještě něco se svým seznamem kontaktů, a to jsem mimo hru už 20 let. Ale šel jsem do toho s cílem vydělat x peněz, vydělal jsem x peněz a vypadl jsem. Dealing je prostředek k dosažení cíle, ne životní styl. Cituji Jay Z: "Get in get out it's an OGs classic". Čím déle jste ve hře, tím větším terčem se stáváte. Mezi policií, podezřelými dětmi a žárlivostí ostatních dealerů je to jako hrát si na minovém poli se zavázanýma očima. Čím déle jste ve hře, tím větší je šance, že šlápnete na minu.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Na to mohu odpovědět.
Představte si něco takového:

Každý den máte v průměru asi 6 zákazníků. První zákazník si koupí 3 gramy, ale vy ho neuvidíte celý týden. Přijde druhý zákazník, který si koupí 1 gram, ale později večer si koupí další 1 gram, a to každý den. Třetí zákazník je prodejce, kupuje vždy 10 gramů, obvykle koupí 50 gramů, ale nevidíte ho celý měsíc, mezi nákupy mohou být i měsíce. A zbylí 3 kupující jsou věrní zákazníci, jeden je vysokoškolák, jeden vyhazovač v klubu a další je vaše babička, protože je drsňačka, všichni kupují 1 gram, jednou týdně.

A teď to všechno sečtěte:
Denně prodáváte něco takového: 2 gramy (2. zákazník, každý den si koupí).
Týdenní: 1: (1. zákazník) + 3 gramy (ti tři lidé, babička, vyhazovač a student) + to, co prodáte denně (2*7 = 14) == 20 g
Měsíčně: (ten prodejce) + týdně prodané množství ( 20*4 = 80) == 130g za měsíc!
Za rok prodáte: měsíčně * 12 == 1200 gramů

Takže to je tak nějak matematika, čím více zákazníků máte, tím lépe, zaměřte se na prodej velkého množství, pokud máte kilo, chcete se stát dodavatelem, ne pouličním prodejcem.