- Reaction score
- 52
Ahoj, tak jsem se rozhodl podělit se jako o svůj první příspěvek na tomto fóru, je jednoduchý velmi účinný způsob, jak si postavit vlastní hašiš nebo kokainový lis s materiály, které snadno najdete v každém železářství i na internetu.
Celá stavba mě stála asi 35 € za samotný lis a dalších 50 € za formu, doporučuji objednat si na Amazonu cnc strojově řezanou formu, protože vám poskytne profesionální plochý a rovně vypadající finální produkt.
DÍLY:
Forma: Existuje několik různých sices "Pre Press mold for Rosin", které najdete na Amazonu. ~50€
Lis:
Zvedák s pákovým efektem 4 tuny.
~15€
Závit 2x 40 cm tyč M10 ~5€
6x malý ,1x velký plech s předvrtanými otvory ~10€;
8 × matice M10, 4x šrouby M4+matky ~5€.
Superlepidlo k zajištění matic ~1€
Touto metodou je snadné dát své koksové cihle opět razítko, poté co byla vyříznuta, nebo s ní můžete také docela snadno vylisovat nějaký falešný Hash!
Doufám, že vám tento malý stavební návod pomůže. Zejména jako doplněk k poslednímu videonávodu o výrobě falešného hašiše může být thivs užitečný!
Greez!
Celá stavba mě stála asi 35 € za samotný lis a dalších 50 € za formu, doporučuji objednat si na Amazonu cnc strojově řezanou formu, protože vám poskytne profesionální plochý a rovně vypadající finální produkt.
DÍLY:
Forma: Existuje několik různých sices "Pre Press mold for Rosin", které najdete na Amazonu. ~50€
Lis:
Zvedák s pákovým efektem 4 tuny.
~15€
Závit 2x 40 cm tyč M10 ~5€
6x malý ,1x velký plech s předvrtanými otvory ~10€;
8 × matice M10, 4x šrouby M4+matky ~5€.
Superlepidlo k zajištění matic ~1€
Touto metodou je snadné dát své koksové cihle opět razítko, poté co byla vyříznuta, nebo s ní můžete také docela snadno vylisovat nějaký falešný Hash!
Doufám, že vám tento malý stavební návod pomůže. Zejména jako doplněk k poslednímu videonávodu o výrobě falešného hašiše může být thivs užitečný!
Greez!
Attachments
-
dUeLtkVzJg.jpg7 MB · Views: 859
-
NCsoRhlEZL.jpg6.2 MB · Views: 731
-
kWu4GqxnFz.jpg7.1 MB · Views: 691
-
4Ij5vM0nfa.jpg6.7 MB · Views: 712
-
puIRieWjvT.jpg6.1 MB · Views: 674