Question 2c-x deriváty z 2,5-dimethoxybenzaldehydu

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Mohu použít reakci popsanou v pihkal k syntéze 2cb pro Jiné deriváty jako 2c-d a jen začít s 2,5-dimethoxy-4-methylbenzaldehydem místo 2,5-dimethoxybenzaldehydem a vynechat halogenaci na konci (s upraveným množstvímc), nebo musím použít jiný způsob a co by se stalo, kdybych ještě provedl reakci s 4-methyl-dmba? Děkuji mnohokrát

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Opravdu se omlouvám za tu hloupou otázku, samozřejmě, že to jde, je to dokonce popsáno ve fikal, jen jsem neměl čas číst celou sekci o 2cd a jen jsem viděl, že syntéza začíná něčím jiným než 4-methyl-dmba a nechtěl jsem investovat spoustu peněz do něčeho, co později ani nemůžu použít

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
Přál bych si, aby existovalo pravidlo, že pokud položíte otázku, aniž byste se obtěžovali prohledat fórum, bude vyřazena.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Člověče, jak jsem řekl, opravdu se omlouvám za tuto otázku, ale byl jsem v posledních dnech opravdu vystresovaný a neměl jsem moc času na seqrchování fóra , funkce, která vám zobrazí podobné otázky, jako například na stackoverflow, by byla rallye užitečná, ale nevím, jak obtížné je implementovat takovou funkci. Doufám, že máte hezký den, omlouvám se, že vás obtěžuji.