Question Тематични канали на Telegram.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,935
Deals
666
Приятели!
За да популяризираме нашия проект, ви молим да ни съобщите линкове към телеграмни канали, които обхващат Darknet/Drugs/Chemistry/RC и други теми.

Моля, не забравяйте да посочите държавата, в която каналът е популярен.

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Окей, няма проблем. За мен е чест. Но, къде е връзката, за да се присъединя към телеграмата ви u имам предвид? Благодаря u

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Групите в Telegram са страхотни по отношение на взаимодействията между членовете, които можете да обсъждате, питате и обяснявате всичко бързо. За съжаление повечето "тематични групи за наркотици" в телеграм са просто измами или популяризират измами:(
. Да се намери група в телеграм, която е автентична, е много трудно, Причина номер едно е, че механизмът за търсене в телеграм е лош. Причина номер 2 е, че ако някоя група е автентична, то тя е предимно частна, така че можете да се присъедините към групата само чрез линк за покана.

@HEISENBERG Какво ще кажете за създаването на BB tg група? Мисля, че това би било голяма стъпка, в промоцията на този проект:)

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Добре @HEISENBERG, ще се разровя и ще се опитам да филтрирам, така че какъвто и линк да препратя, да бъде толкова автентичен, колкото този сайт на BB.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

@Theodormrl, аз също съм забелязал, че в телеграма. Но искането не се ограничава само до телеграм, въпреки че в момента е трудно да се намерят надеждни сайтове, където можеш да общуваш свободно с минимален риск. Нека се поразровим наоколо.

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Да, това е един вид смисълът, за който говорих. Това, че за продажба е телеграм, е абсолютно мизерно, но е чудесно за бързи и бързи взаимодействия. Така че, ако групата се модерира от някой доверен човек, тогава е чудесна като "информационен бюлетин" или както и да го наречете. Също така модераторът на групата може да ограничи чата в групата и тогава като член можете да се свържете директно само с модератора на групата

Тео

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Къде мога да получа връзката с телеграма?
Искам да се присъединя към групата

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
612
Удивителна идея!

Не съм активен в Telegram по този въпрос, така че не мога да помогна тук - също така, тъй като се появи идеята за група BB Telegram, бих се радвал на групов чат някъде, но може би нещо малко по-съвместимо с моя OpSec би било чудесно... като Xabber или Pidgin.

GOUPIL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Съжалявам, че не се доверявам на телеграма, защото не знам как DrugSource (френският доставчик) се хваща. Единственото, което знам за него : използвал е telegram.

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Същото важи и за "CEOAmsterdam", той беше един от най-големите доставчици в Нидерландия.
Той правеше продажби на телеграма, като я включваше в групата tg. И след година-две го заловиха. Поради тази причина всички трябва да са наясно, че е високорисково да публикувате информацията си в Tg. И никога не правете продажби там като продавач или купувач.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
612
Даркнетът се използва по причина за тези неща :D

Твърде много хора не знаят как да използват телефоните сигурно, дори и продавачите

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Да, това е вярно

Мисля, че цялата тема скочи от мястото си:) въпросът за стартирането е по-скоро за рекламиране на страницата за нови членове.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Открих този сайт, като попитах някого в един от пазарите как да синтезирам нещо.
Вероятно ще е най-добре, ако всеки просто участва във форумите, които съществуват в пазарите, които използва, и просто изпраща лука по този начин. На мен дори не ми дадоха луканка, трябваше да търся това, а намирането на този сайт не беше трудно, след като разбрах, че съществува.

Имам signal, telegram, whatsapp и други, не бих използвал НИТО ЕДИН от тях за частни, подлежащи на съдебно преследване комуникации, само защото те не прилагат ToR, така че някой небрежен човек, с когото говорите, може да бъде идентифициран, IP-то му да бъде проследено и свързано с разговор с вас, отново IP проследен, използвайки мобилен телефон, геолокиран чрез клетъчните мрежи. Може би не достатъчно, за да ви хванат да вършите нещо, но достатъчно, за да ви превърнат в интересна личност. Майната му.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
70
Телеграм е известен с това, че си сътрудничи с ЛЕ, когато е помолен за това.
Също така груповите чатове в нея не са сигурни, каквото и да е било.

user123qwe

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Използвах да посещавам @mycodre, само за да гледам скритостта и опаковката на техните неща...

coke199

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Не намерих @mycodre в телеграма
Имате ли друг метод за присъединяване?