Успешна история на SnB

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Поздравления, дами и господа.
Дойдох да ви съобщя добри новини. Противно на общоприетото мнение, все още е възможно да се използват хапчета PSE за разклащане и печене. Ще споделя основните познания и ще ги усъвършенствам.
Изглежда, че има две рецепти за SnB, които се разпространяват. Разгледах ги на части и направих това, което имаше смисъл. Текстът, предоставен от човека Flatline, е безценен. След неуспешен първи опит със СУ-24 и титруване на някакъв гак, се върнах към чертожната дъска. Все още не знам точно най-добрия начин за това, но ето какво имам до момента.

1 кутия "redhots" 96*30=2880mg PSE
~150g NaOH
~50g NH4NO3 - все още можете да го намерите в студени опаковки в аптеката (поне аз мога)
2 батерии AA Li
безводен Mg2SO4
HCl - муриатна киселина "киселинна магия"
H2SO4 - сярна киселина "течен огън"
Метанол, ацетон, IPA (ако искате да ктализирате)
Диетил етер, VM&P Naptha, толуол
NaCl или CaCl
Филтри за кафе, памучни топчета, инструменти
Използвах стъклена бутилка от 1,5 л Kombucha
Източник на топлина

Метанолът е достатъчно добър за извличане на PSE от кашата на хапчетата. Вероятно искате първо да изплакнете цвета с ацетон или МЕК, аз не го направих по погрешка, но все пак излезе добре. Не е необходимо хапчетата да се базират и газират.
Смесете добре PSE и NaOH и добавете към RV. Добавете горивото си. Аз използвах около 80ml диетилов етер, 40ml толуол и около ~200ml нафта. Използвах 1 и 1 и половина литиеви ленти от 2 батерии АА. Добавете литиевите батерии в RV. Накрая добавете амониевия нитрат. Добавих около 5 ml H2O, за да започна работа. Rxn стартира веднага, но угасна и не направи много, докато не го поставих на котлона. Не се възпламени нито един Li и се получи превъзходен бронз. Отне около 40 минути след добавянето на AN и затварянето на капачката. Много разбърквах този Rxn. Отначало въртях, после разклащах. Декантирах първата партида разтворител. Към РВ добавих още една порция от моята NPS смес, както и още малко NaOH и AN - може би ~20 г луга и ~10 г AN и останалата половин лента Li и 5 мл H2O. Поставих това на котлона за около 10 мин. и разбърках докрай. Декантирах тази порция от разтворителя след рксн и я добавих към първата порция. Филтрирах и двете много добре, кристално чисти, след което към тях добавих около 5 g Mg2SO4, разбърках и отново филтрирах, кристално чисти. Изградих генератор на газ от тръба, маркуч, торбичка за сандвич и гумена лента. За тръба използвах шише за пуйка. Добавих къс маркуч към накрайника. Напълних тръбата с ~10 g Mg2SO4 и я затворих с филтър. В торбичката за сандвичи имаше около 20 г NaCl. Добавих около 5ml HCl и след това 10ml H2SO4 и бързо запечатах с гумена лента. Трябваше да притисна мястото, където беше гумената лента, за да не изтече, но иначе се получи чудесно. Започна да вали сняг! Каква красива гледка. Определено прекалих с газа, разтворът димеше още известно време след това. След около 30 минути прецедих разтвора, улових снега във филтъра и го измих със сух студен ацетон. В крайна сметка получих около ~1 г нещо, което приличаше на пудра захар. Това определено ме накара да се наям. (y) Щастлив съм да кажа, че вторият ми опит за SnB беше успешен. 😳

Снимки:
1) Екстрахирах PSE с метанол, забравих да изплакна червеното покритие от хапчетата в началото.
2) В началото на RXN
3) След 20 минути (10 минути на котлона на ниска степен)
4) 30 минути
5) 40 минути - Li е почти изчезнал
6) Снежно кълбо
7) Крайните резултати

Цялото това нещо е доста лесно, след като добиете представа какво точно се опитвате да направите. Разбирането ми за цялата процедура сега е много по-добро, отколкото беше. Първият ми опит преди два месеца беше много по-различен от този. Ще наблегна на снимка 3 - това е, което искате да постигнете. "Шоколадовото мляко" и "златните ВВ-та / локвичката" - вярвам, че това е моментът, в който искате да започнете да разклащате. Този амонячен газ също не е шега, ...гадно. Определено проветрявайте навън.
Ще работя за подобряване на добива и качеството. Не знам дали други хапчета ще свършат работа. За успеха на walfed 'redhots' 30mg мога да гарантирам. Walfed 12hr 120mg също са добър избор най-вероятно. Ще ви съобщя.
Ако някой има нещо, което може да добави, за да ми помогне, всякакви съвети или консултации и т.н. са добре дошли. Също така съм готов да помогна на всеки друг, който се бори с постигането на успешен SnB. Не се страхувайте да ми пишете. Успех на всички. Бъдете в безопасност! o7

Attachments

• UfFd6YWw51.jpg
    UfFd6YWw51.jpg
    4.8 MB · Views: 212
  • IpS6ZuYtRW.jpg
    IpS6ZuYtRW.jpg
    3.7 MB · Views: 147
  • rRG7tzHTjD.jpg
    rRG7tzHTjD.jpg
    4.4 MB · Views: 132
  • TuYFp4PNwA.jpg
    TuYFp4PNwA.jpg
    4.2 MB · Views: 147
  • th7eWzFsqj.jpg
    th7eWzFsqj.jpg
    4.2 MB · Views: 137
  • U9ERtaZvPf.png
    U9ERtaZvPf.png
    393.8 KB · Views: 150
  • V8gNoTRfij.jpg
    V8gNoTRfij.jpg
    4.2 MB · Views: 161

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Имам въпрос, с който да се опитам да поправя глупостта си...

По време на газово титруване, когато вали сняг, се случва да се изсипва сняг.. Твърде много се разсеях от снега и пяната от сместа Сярна киселина + Сол в крайна сметка премина през тръбата и в горивната ми смес и просто покри целия ми метан, събран на дъното на буркана. Опитах се да отделя, но нищо не се получи, просто беше зелена утайка, която не се смесваше с горивото и задържаше метана в капан. Тя не абсорбираше метана. Все още виждах снежните топки, но и те не позволяваха да се отделят. Така че открих, че зелената утайка (мисля, че натриев биаулфат) се разтваря в топла вода. Така че сега имам много жълта, почти оранжева отвара от натриев бисулфат и метамфетамин, разтворени във вода, и трябва да разбера как да извлека метамфетамин оттук...

Всяка помощ е много ценна!

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Здравей, приятелю.
Не съм много сигурен какво точно сте направили, нито дали и КАК може да се поправи. Единственото нещо, което звучи така, че може да има шанс да помогне, е да се повиши рН обратно до ~13, за да се върне обратно в свободна форма. Ако е в разтвор на H2O, маслото трябва да се изтласка и да изплува нагоре. Съберете отново с NPS 3x и HCl газ, но този път не го замърсявайте със сол и т.н. Ако вали сняг, съберете го във филтър, измийте го със студен сух ацетон и можете да го използвате в този момент, след като изсъхне, разбира се. При желание е възможна по-нататъшна рекристализация, но тя не е препоръчителна в зависимост от количеството.

View previous replies…

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Мислех си и това, или да изпаря цялата вода, да я оставя да изсъхне, след което основно да започна отначало от извличането на ефедрина с метанол. Но не знам какво ще стане, ако се опитам да разтворя водата. Беше супер разяждаща, това е сигурно... малко попадна върху филтър за кафе и той се разяде през филтъра и беше просто слузеста каша.

Мисля, че ще опитам това, което предложихте, и ще възстановя PH. Благодаря ви за мнението.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Нещо подобно ми се случи по време на първото ми готвене на RP/I2. По време на обгарянето започнах да виждам сняг и продължих до насищане, обаче след известно допълнително обгаряне останах с малка червена оцветена фаза на дъното на горивото, която изсмука целия ми метамфетамин. Когато се опитах да я филтрирам, тя просто продължи да яде през филтрите и не успях да спася нищо. Мисля, че тази фаза се е развила поради замърсяване с вода от обгазяването или в горивото ми, или и от двете. Преди да газирате, не забравяйте да изсушите горивото си с няколко грама Mg2SO4 и да го филтрирате добре. Изработете тръба за сушене и се уверете, че пускате и сух газ HCl. Надявам се това да помогне и да проработи... в противен случай нямам представа. :confused:

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Е, след като го разредих във вода, той не е толкова корозивен. Два пъти филтрирах през 3 и 4 филтъра и не се разяде, но със сигурност и не извади нищо 🙃
Надявам се, че повишаването на PH и правенето на сух филтър ще свършат работа. Ще ви съобщя какво ще се случи!

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Сода за хляб за повишаване на рН? Не съм сигурен дали това е добра идея или не, не знам дали някъде там има реакция. За предпочитане е NaOH или KOH от последна инстанция, ако разполагате с тях. Използвахте ли луга за основа първия път след реакцията?

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Не успях да се справя с това... Използвах луга в процеса на реакцията, а след реакцията я филтрирах на сухо (фуния, 2 памучни топчета, 3 или 4 филтъра за кафе, суха сол, още 3 или 4 филтъра за кафе). След това просто го обгазих... Пропуснах ли някоя стъпка?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Не знам какво имате предвид: "използвал луга в процеса на реакцията" Не съм сигурен какво точно сте направили. Предполагам, че сте намалили ефедрина или псевдо. Ако сте използвали RP/I2 или хипо , веднага след реакцията си имате мета "Hl", разтворен във вашия разтвор. Това е моментът, в който трябва да добавите луга, за да направите рН ~13, така че да можете да събирате с NPS и HCl газ. Ако сте направили разклащане и печене, вече имате масло с фребази в реакционния разтвор и няма нужда да добавяте луга. Така или иначе, когато получите метабозовото масло в разтвора на NPS, го изсушавате с Mg2SO4 и филтрирате още веднъж, перфектно. След това HCl газ, сух, колкото е възможно. Филтрирайте утайката си, промийте с ацетон, изсушете и готово.

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Намалих псевдоезика, след което направих SnB. След като го филтрирах на сухо, газирах с HCI. По време на обгазяването пяната се прехвърли през епруветката в моя разтвор на метамфетаминова основа. След това разтворих каквото и да е било в дестилирана вода и ето къде се намирам.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Нека изясним терминологията, за да можете да общувате с всички. Извлякохте псевдоезика от хапчетата. Извършили сте СНВ, което представлява реакция, която е "редукция". Отнемате атоми от молекулата на псевдоефедрина, за да я "редуцирате" в d-meth. В бъдеще сушете, след това филтрирайте, а не филтрирайте на сухо. Техниката, описана в SNB TEK (ако приемем, че оттам сте я взели), не е напълно тъпа, но не е ефективна. "Филтър за кафе, 2 инча суха английска сол, още един филтър отгоре"? Няма нужда от целия този Mg2SO4 и със сигурност губите продукт по този начин.

Ако SNB, промийте реакционния си разтвор с dH2O веднъж или два пъти, отделете, повторете и т.н. Сега изсушавате с Mg2SO4 (надявам се, че това имате предвид, когато казвате "суха сол".) Просто хвърляте няколко грама Mg2SO4 и разбърквате известно време и филтрирате много добре. Сега генерирайте сух газ HCl в сухия разтвор на метановото масло на NPS и след малко трябва да завали сняг.

Можете да добавите NPS обратно към реакционната каша веднъж или два пъти, като я загреете и разбъркате, за да сте сигурни, че сте събрали цялото си реагирало псевдо вещество. Така че можете да направите това два или три пъти, да го изсушите и да добавите всичко заедно и да го газирате наведнъж. Или пък след като газирате и съберете снега, можете да добавите това гориво обратно към реакционната каша и да повторите процеса (измиване, изсушаване, газиране, събиране на снега, повторение.) Ако разполагате с допълнителни НПС, по-лесно е просто да измиете реакционната каша още един или два пъти, преди да продължите напред. Просто се опитайте да се уверите, че не оставяте нищо след себе си и не губите нищо. Все пак този псевдоелектрон е труден за получаване.

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Да, това е всичко, което направих. Не използвах съвсем 2 инча, а само слой, който да покрие дъното. Но в бъдеще ще филтрирам и суша отделно. Ще прекарам горивото през кашата още веднъж или два пъти и ще видя какво още мога да извадя.

Така че сега с тази смес, която имам във водата, просто ще опитам това, което предложихте по-рано, за да се опитам да си

Banshee_leprechaun

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
По дяволите, моя грешка, продължавам да натискам грешния бутон за отговор 😵💫

ahmad999

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
My friend, why did you use methanol on PSE pills?
In SUDAFED24H the only active substance is pseudophadrine . Should ethanol also be used with this medicine??

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
I've always used methanol when extracting my pse from pills. It has always given me good results. You can use many alcohols, ethanol, IPA etc.
The important thing is that it needs to be dry, cooler is better than warmer too. Any water moisture is going to activate the binders and "gak" inside the pills, I believe heat has something to do with it too.

Yes, when I try to get pseudo, I try to make sure it is the only active ingredient inside the pills so I don't have to worry about any extra steps or impurity.