Потенциал на ADB-BUTINACA

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Получих ADB-BUTINACA от един продавач, който каза: "Аз съм в България:

но мислех, че ефикасността на ADB-BUTINACA ще бъде активна в диапазона mg? Опитах го директно в грамове, няма никакъв ефект, дали съм се измамил или всъщност има друг CAS номер на ADB-BUTINACA със силна ефикасност?

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Нейната стойност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не е в грамаж.
Мисля, че умираш, ако погълнеш един грам абд-б хехехе

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
162
Добрият материал е добър. По-слабо от 5cl, но най-добрите неща. MG ще ви накара да се надрусате

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
току-що взех още един грам, нищо не се случи, предполагам, че китайският продавач сега продава само неща от нисък клас

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Ами много продавачи, които продават некачествени неща след забраната

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
sigh.... ще го направим наш собствен

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Да, по-добре е да направите свой собствен синтез, тогава ще знаете какво имате

XenocodeRCE

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
точно

също така ще престанем да казваме "6cl е по-слаб / 4f abd е по-силен" и т.н. като тези лица, защото няма обективна "сила" или скала, всичко е субективен опит. качественото по дефиниция няма скала, само количественото е мащабируемо

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Ами тбх някои ноиди са деф "по-слаби" от други. Всички те се държат малко по-различно по отношение на активността/афинитета на рецептора.

Тук има много интересен материал за синтетичните ноиди:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/common-pathway-for-cannabinoids-syntheses.1484/

XenocodeRCE

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
отново как да го докажем ? няма обективна скала, това е чиста спекулация. синтезът е наука и науката може да докаже или опровергае нещата, субективният опит не може

както вече беше казано, един ноид е ефективен или не е. понякога пушиш JWH и след това тялото ти се нуждае от повече, за да се чувстваш по същия начин, така че преминаваш към ABD FUBINACA или нещо друго и си мислиш, че уау, чиста магия, това е най-добрият ноид, но не е така, това е привикване.

единствената обективна скала в науката за ефикасността на ноида е ефикасността EC50 върху самите CB рецептори. но тъй като освен ако си направите синтеза сами, имате предимно тебешир и примеси и боклукчийски химикали, не можете да имате правилен тест EC50

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Оу да, определено сте прави по този въпрос, информацията, базирана на опита, е много субективна.

XenocodeRCE

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
добре, съгласих се, че информацията, базирана на опита, е много субективна, а толерантността се изгражда много бързо, независимо дали е естествена или синтетична
Но получената стока е твърде ниска и мога да кажа, че няма никакъв ефект, аз не съм наркоман и не съм докосвал марихуана или други неща като години,
Никога не съм чувал за EC50 и направих няколко търсения, с удоволствие бих извършил теста, ако този продавач може да ме посъветва как, но оглеждайки се наоколо, със сигурност никой не е "изял" грама в ADB-BUTINACA, както направих аз, само за да тествам ефикасността

PINTXPC88

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Много се радвам на факта, че съвсем скоро тук ще започне да функционира пазар на синтетични канабиноиди. Все още се чудя защо това не се е случило, въпреки че тук има толкова много експерти. И още нещо, моля, представяйте само доверени продавачи, защото ние се доверяваме на този форум и той се съобразява с мен, че няма легитимни китайски продавачи в тези дни

Charlenedelarosa

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4

Напълно съм съгласен... китайският пазар се е сринал до дъното, измамили са ме за хиляди... те просто не могат да го правят както преди..
Мисля, че трябва да имаме списък със сертифицирани доставчици тук. това е правилно, количеството експерти в този форум е лудо...

Можем ли да го направим??

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
някои от доставчиците от Китай все още подозират, че са валидни, в момента все още ги валидирам, всяка актуализация ще бъде в моята група в Малайзия

Charlenedelarosa

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Уведомете ме, братко... търся легитимен доставчик с потенциални поръчки на едро. :D

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
Здравейте , моят ADB Жълт си фойерверк ! Ние създаваме от ourselfs директно от Китай Основните суровини , но за успех трябва някои знания разбира се за съвети и трикове можете да ме попитате , аз съм тук, за да допринесе за този форум от сега нататък , за всяка проба или дори поръчка можете също да се свържете с мен !

Благодаря предварително @TONI

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
Добър вечер, братко! ADB Нейният цар! 5CL неговият идва отзад ! ADB Удря те като луд с ниски дози , ще заспиш веднага! 5CL е за луда еуфория , ако смесите и двете, ще преминете на друго ниво! Мога да ви изпратя тест, за да разберете какво имам предвид!

Благодаря предварително @Tony!

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
162
5CL е по-силен от adbb мисля, че като с 30% .
Такъв е опитът ми с adbb и 5cl преди забраната и сега с комплектите.
Получавате по-добра стойност, като правите 5CL от комплект.