Нещото, което ме смущава в много международни сайтове, е очакването купувачът да купува на едро от самото начало. На пазара на жилища например никога не бих купил в насипно състояние, без първо да получа безплатна мостра или поне да купя малко количество или да платя само за доставката. Така поне знам, че продавачът е компетентен по отношение на доставката и че продуктът е приемлив. За веществото, от което се интересувам, като начало ми трябват само 5-10 грама. Очевидно е, че количеството ще се увеличава с времето. Но когато пуснах запитвания, продавачите се опитваха да ме накарат да купя килограм или 5 кг количество. Начинът, по който гледам на това, е по-добре и за двама ни да видим дали 5-10 грама стигат до местоназначението, количеството време за изпращане, съветите, които бих могъл да дам на продавача за бъдещи изпращания, които той може да не знае (не пишете адреси на ръка, запечатвайте във вакуум или използвайте херметични контейнери, последвани от милар и т.н.). Това са неща, които бих искал да направя сигурни по време на кораби с малки количества, които всяка от страните би могла да си позволи да загуби n промяна на доставката на следващия товар, а не само на доставката на кг n аз съм извън крипто, продавачът е извън бъдещи покупки, освен ако не направи препращане и т.н. . Мисля, че това е причината, поради която ppl обичат ескроу на пазарите на dw толкова много.