Аз също не знам много за това, току-що започнах да чета в него.
Но някои от тях създават кафяв прах, който вече е достатъчно силен, в най-чистата си форма е бял прах, но трябва да призная, че никога не съм виждал този хубав наркотик в реалния живот.
Според няколко доклада той се задейства мигновено и сте напушени в рамките на секундата, а след 20 сек-1 мин сте отворени за всякакви предложения.
Моля, не забравяйте, че центърът за разграничаване на "добрите и лошите" не е счупен, така че не можете просто да кажете "Убий ги всички сега" или "Прережи му гърлото", трябва да използвате положителни формулировки, напр. "вкарай бавно ножа във врата му" и трябва да сте много конкретни с формулировките си.
Използва се предимно от правителството като заместител на изтезанията, използва се като някакъв "еликсир на истината" при разпити, но един "обучен потребител" вероятно би могъл да преодолее това до известна степен.
Днес се използва при повечето тайни и незаконни разпити от гов, престъпниците и, разбира се, някои хора го използват за развлечение, но ми е трудно да повярвам, че някой може да се наслади на такъв вид опиянение.