Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Здравейте, момчета. Тук искам да поговорим за изключителните телевизионни предавания и филми, които са ви повлияли лично.
Моменти, които са ви помогнали да постигнете някакъв успех или, напротив, са ви помогнали да избегнете сериозни неприятности.
Дори и след двадесет години особено добре запомних сюжета на телевизионния сериал "The Wire", в който полицаите успяваха да подслушват телефоните на уличните наркодилъри, което ги накара в крайна сметка да преминат към пейджъри. По онова време това ме впечатли толкова много, че с моя приятел решихме сами да си вземем пейджъри, които не бяха лесни за използване. Предполагам, че хората наоколо ни гледаха като идиоти. Сега си давам сметка, че използването на пейджъри през 2005 г. привличаше много повече внимание от страна на околните, отколкото ако просто бяхме използвали телефони за еднократна употреба. Но по онова време си мислехме, че сме много умни.
В днешно време хората не помнят пейджъри, а повечето дори не са чували за тях. Shiiiiiit
Оттогава мина много време, но все още си спомням как полицаите подслушваха негрите,
и винаги пазя това знание в главата си.
и винаги пазя това знание в главата си.
Много ме впечатли и историята на филма " Лице с белег", където Тони Монтана от безстрашен престъпник се превърна в луд болен копеле и основната причина беше собственият му продукт - кокаинът. Кокаинът не го е направил луд, а само е разкрил и подчертал истинската му същност. Много от нас имат нещо в себе си, което не бива да пускат навън, и е в наш интерес да го държим под контрол. Кокаинът съсипа Тони и аз винаги ще го помня: Не използвайте продукта си, това ще ви унищожи отвътре.
Добрият дилър никога не използва стоката си.
Спомняте ли си епизоди, които са ви накарали да се замислите?