Question Как да направя ЗЕМЕДЕЛИЕ

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Разгледах четиримата. И или съм дебил, или няма много за тревата *най-малко за нейното производство*
Ето защо се опитвам да попитам тук. Никога не съм опитвал наркотици. близкото нещо, което съм правил, е да вдишвам дезодорант от торбичка.
Знам, че трябва да се отглежда трева. Но нямам представа откъде да започна. не ме интересува качеството на тревата, стига да е евтина.
Не искам да рискувам да купувам от продавач, а вместо това да се науча да си я правя сам. Не знам нито от какво оборудване се нуждая, нито откъде да си взема нещо.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Сигурен съм, че ще има много потребители, които ще ви насочат в правилната посока. Но сте прав, нашият форум е за синтетични лекарства, а не за лекарства на растителна основа.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Има много канали в YouTube и други форуми за отглеждане на трева

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ако мога да попитам къде мога да намеря тези канали или четворки?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Разберете какъв вид плевелно растение искате да отглеждате.
2. Ако отглеждате в помещение, трябва да осигурите циркулация на въздуха.
3. Вентилация
4. Правилен график на хранене
5. Когато растенията са все още семена, светлината за отглеждане трябва да е между 100 и 600 W, а средата трябва да е задушна (1 - 4 седмици отглеждане).
6. когато започнат да растат, увеличете светлината за растеж от 600w до 1100w. И започвате изцяло нов график за хранене (от 1 до 8 седмици).
(Някои растения се нуждаят само от 6 седмици), така че прочетете за растението, преди да го отглеждате.
7. Използвайте кокосова пръст вместо обикновена пръст, така че когато объркате храненето, винаги да можете да го поправите.
8. Изберете правилната светлина за отглеждане... има разлика между led светлина и HPS светлина.
Hps е по-евтина, но това означава, че ви трябва цяла въздушна система, която да контролира топлината. В противен случай ще изгорите всичко.
Led светлината е по-скъпа, но е по-безопасна и не се нуждае от тежки въздушни екосистеми.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
И най-важната част внимавайте за грешки. Те могат да объркат всичко. Използвайте масло от нийм, за да ги напръскате изпод листа. Защото именно там те слагат яйцата си. Пръскайте ги само когато искате да им загасите светлината.

9. Направете график на осветлението
* Вегетативен - Разсадът или клонът води до вегетативен стадий -
Давайте 18-24 часа светлина на ден

* Цъфтеж - Етапът на цъфтеж (бутонизация) води до прибиране на реколтата -
Давайте 12 часа светлина и 12 часа тъмнина всеки ден

Когато казваме тъмно. Имаме предвид наистина тъмно! Дори и най-малката светлина не преминава през него.

Използвайте подходяща палатка/място за отглеждане.