ДА, ДА ... Правя този тест всеки път, когато я нося, твърде стара не може да бъде причината, филтърът има 3 употреби... той е нов, но миризмите някога преминават през него, с всички маски, които съм използвал, половин или пълна маскаһттр://....
що се отнася до това, че пасва на лицето ми, ами тестът е наред, а аз имам малко брада... днес се опитах да отрежа много и пак същотоһттр://....
за всичко това, вчера опитах "нова" амалгама, просто вместо да използвам нарязаните квадрати, направих това, което много хора правят и изглежда работи за всички тях, сложих квадратите в кухненски робот или кафемелачка... някога съм си мислил, че този метод ще изложи на риск много полусмлени AL , и може да бъде неподходящ поради много по-бърза реакция, и загуба на ефективност и разбира се, крайния добив, но.Тъй като много хора го правят... опитах,,,, OMG ...това нещо направи убийствена реакция... изгори AL (дебел, 30 микрона) за около 10 минути... опитах се да сложа ледена баня ... но нищо.... поне не изгубих MDP2P или METHYLAMINE... генерира тон H2 газ.... но се притеснявам за живака и замърсяването на AL на мястото.... ВЪПРОСЪТ Е: трябва ли да се притеснявам? или просто навсякъде има H2 газ и това е всичко? AL фолиото свърши като изгоряла хартия....
според мен амалгамата е започнала в... 2-3 минути във верижна реакция, с която е невъзможно да се справим, както ако се използва AL прахһттр://..... ill back to my squares haha
@G.Patton Вашето мнение също ще бъде много ценно (ако сте ме разбрали хахаха)