Очаквано време за продажба на килограм по грам?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Така че само един бърз въпрос за мнението, което знам, че варира в зависимост от веществото, мрежата от клиенти и т.н.

Но ако някой продава мдма, каква би била приблизителната оценка на времето, за да се отърве от един килограм? Струва ми се, че е доста време, освен ако не живеете в наистина голям град.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Въпросът ви е добър.
Но мисля, че който продава в грамове, няма да купува в килограми. Те вероятно ще купуват в 100 грама.

Считайте, че бизнесът с наркотици е същият като нормалния бизнес. Той също следва йерархия.
Разберете го от примера.
Миналата година са конфискувани 1500 тона кокаин, така че да приемем, че това е 10 % от общата търговия, така че общо се произвеждат и продават 15 000 тона кокаин.
Цялото това количество се разпространява до крайния клиент, който не е купувач на повече от 10-100 г.
Така че тон => 100 кг => кг => 100 грама => грама
Сега се впишете в тази йерархия. Всичко зависи от вашите контакти и способността ви да поемате рискове. Истинската търговия с наркотици се случва офлайн. Уличните търговци (търговци на дребно в нормалния бизнес), чийто процент на продажба и марж са високи, не са в тъмната мрежа.
Какво мислите за производителя на тонове. Сигурен съм, че той е един от богатите хора в някоя държава. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ще ми отнеме толкова време, колкото е необходимо, за да се обадя по телефона. ако задавате този въпрос, трябва да прекарвате повече време в създаване на контакти и по-малко време в позиране.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ОП Няколко неща, които трябва да разберете за играта с лекарства. Първото нещо е, че за да те уважават като дилър, трябва да те уважават като дилър. Най-големият движещ се под теб е най-големият ти файтон и когато става въпрос за тегло, трябва да го продадеш, преди дори да го докоснеш.

При насипен MDMA това означава, че ще трябва или да го затворите, или да го пресовате в хапчета, за да го пренесете. Разполагате ли с оборудването или мрежата от дилъри, за да го преместите с няколко телефонни обаждания? Имате ли събитие, на което бихте могли да пренесете продукта сами и знаете ли как да преминете през охраната? Твърде много въпроси, на които трябва да си отговорите.

Аз бих могъл да пренеса това и още нещо с моя списък с контакти, а съм извън играта от 20 години. Но аз влязох с цел да спечеля х пари, спечелих х пари и излязох. Дилърството е средство за постигане на целта, а не начин на живот. Цитирам Jay Z: "Get in get out it's an OGs classic". Колкото по-дълго сте в играта, толкова по-голяма мишена ставате. Между полицията, децата, които те подлудяват, и ревността на другите дилъри е като да играеш в минно поле със завързани очи. Колкото по-дълго сте в играта, толкова по-голям е шансът да попаднете на мина.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Мога да отговоря на този въпрос.
Представете си нещо подобно:

Всеки ден имате средно около 6 клиенти. Първият клиент ще купи 3 грама, но няма да го видите цяла седмица. Вторият клиент се появява и купува 1 грам, но по-късно вечерта ще купи още 1 грам и това се случва всеки ден. Третият клиент е прекупвач, той купува по 10 грама всеки път, обикновено купува 50 грама, но не го виждате цял месец, дори може да минат месеци между покупките. Останалите трима купувачи са лоялни клиенти, единият е студент, другият е откачалка в клуб, а третият е баба ви, защото е лош човек, и всички те купуват по 1 грам веднъж седмично.

Сега съберете всичко това:
Ежедневно продавате нещо подобно: 2 грама (вторият клиент, всеки ден, в който купува)
Седмично: 3 грама (1-ви клиент) + 3 грама (тези трима души, бабата, скачачът и студентът) + това, което продавате ежедневно (2*7 = 14) == 20 грама
Месечно: 50 грама (прекупвачът) + седмично продадените ( 20*4 = 80) == 130 грама на месец!
На година продавате: месечно * 12 == 1200 грама

Така че това е някак си математиката зад нея, колкото повече клиенти имате, толкова по-добре, съсредоточете се върху продажбата на големи количества, ако имате килограм, искате да станете доставчик, а не дилър на улицата.