What would be the easiest way to make high quality meth without using pseudoephedrine?
S Sentinel Don't buy from me New Member Joined Jan 7, 2022 Messages 5 Reaction score 2 Points 3 Feb 11, 2022 #1 Какъв би бил най-лесният начин да се направи висококачествен метамфетамин, без да се използва псевдоефедрин?
Какъв би бил най-лесният начин да се направи висококачествен метамфетамин, без да се използва псевдоефедрин?
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 11 Feb #2 От p2p + метиламин, но От това получавате рацемична смес meth. Трябва да отделите d изомера meth използвайте d винена киселина.
От p2p + метиламин, но От това получавате рацемична смес meth. Трябва да отделите d изомера meth използвайте d винена киселина.
S Sentinel Don't buy from me New Member Joined Jan 7, 2022 Messages 5 Reaction score 2 Points 3 12 Feb #3 Има ли добър учебник по този въпрос тук?
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #4 Става въпрос за разрешаване на рацемична основа за получаване на d енантиомер Процедури за разрешаване на рацемични амфетамини
Става въпрос за разрешаване на рацемична основа за получаване на d енантиомер Процедури за разрешаване на рацемични амфетамини
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #5 А това се отнася за синтеза: метамфетамин от фенил-2-пропанон - [www.rhodium.ws] Синтез на рацемичен метамфетамин (ICE)
А това се отнася за синтеза: метамфетамин от фенил-2-пропанон - [www.rhodium.ws] Синтез на рацемичен метамфетамин (ICE)
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #6 И е още един Път към рацемичния мета - p2p с n-метилформамид ,,реакция на Лойкарт".