Welcome to the UK section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.
Почти 10 седмици и нито един отговор колко май всъщност са от Обединеното кралство май трябва да се направят някои шлепове, за да се задържат в страната
Преглеждам от няколко дни ... лично аз бих искал да видя повече прекурсори и т.н. ... много се интересувам от синтеза, но получаването им може да бъде трудно
Може би звучи смешно, но да получиш приличен хаш (хубаво е, ако ще има някакво разнообразие, между което да избираш) на разумна цена ще бъде невероятно, изглежда, че търсенето на пазара за това е слабо от няколко години насам... т.е. намирането на легален хаш поне за мен за лична употреба е почти невъзможно...
аз вече не съм потребител на Telegram, намирането на надежден доставчик е като да търсиш игла в купа сено. затова възлагам много надежди на сайтове като BB.
Някои добри продавачи тук поемат риска от изпращане в чужбина
ще въведат "мъртви капки" в Северно море - нова услуга на превозвача (никой не се среща с него), но само ако разполагате с оборудване за писане, за да вземете нещата си, след като ги оставите мъртви, ваша отговорност е да ги съберете.
Разбрах Твоята гледна точка, говорихме за това, а тази друга страна изглежда най-голямото нещо, което трябва да се подреди тези дни в тази част на света.