Някой от присъстващите тук е опитвал да направи 2,5-диметоксибензалдехид с помощта на бензалдехид и пиридин?

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Почти всичко е в заглавието, но ако имате, можете ли да ми дадете представа колко е лесно?
Имам много бензалдехид и не се интересувам много от амфетамини, бих предпочел да го превърна в 2,5-дмобж (да, това е моето съкращение на горния химикал lol) и да рискувам да получа половината от количеството на крайния продукт, тъй като той е двойно по-полезен за мен!
Освен това бензалдехидът е много лесен за получаване, така че ако това е сравнително лесен синтез, тогава мисля, че съм в състояние да направя нещо и мога да започна да следвам някои рецепти за 2c.
някакви мисли или проблеми, с които мога да се сблъскам? Не ми е необходим килограм от него...
Дори 250 г ми се струват прекалено много, но както и да е, аз не съм продавач

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Съжалявам, че имах предвид 3,4-триметоксибензалдехид

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Поне мога да правя мескалин в малки количестваһттр://....

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
323
Ако трябва да зададете този въпрос, това означава, че няма да го направите. Не ви е ясно защо, но в крайна сметка ще купите или ще получите някои от тях. Може би подхождайте към ванилина, като имате предвид 3,4,5-(MeO)3-BA, а не 2,5-(MeO)2... опитах от р-анисалдехид и работата е трудна.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Да, научих. Осъзнах, че около 5 минути след като публикувах това, имах предвид нещо като 3,4-хидрокси ph или нещо подобно, обърках прекурсора на мескалина, основния прекурсор 2c и 3,4-хидроксифенртиламин. Напълно различно
...съжалявам за това. Оттогава имах урок за фенетиламините и начина, по който по същество четете химикалите наобратно, така че позициите 3 и 4 са напълно погрешни, да не говорим за хидрокси вместо диметокси или триметокси. Съжалявам за това!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Wow it’s really interesting to have all my super old nonsense posts dragged up again since the annoying re-design of the forums!
Makes me look stupid - which I probably am but at this stage I was / am learning!
I quickly found buying precursors to be of great value 😉

mycelium

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
10
I am studying myself, I thought the 2,5 dimeobenz was for making 2cb and the 345trimeobenz was for mescaline and tma.

I think someone posted that the anise oil to 2,5dimethoxybenzaldehyde wouldn't work, which sucks, because fennel grows wild along I5 and hwy 101 for hundreds of miles, from southern cal to Washington, and can be extracted like BHO with butane

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Yeah you are right - hence my sarcastic comment above at how little I knew back then…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
As I said, I quickly worked out just buying them to be a hell of a lot easier!
Now alkylation of 2,5-DMOBA, at the 4 position is something I am interested in now…